I found the trigger for my loneliness

hi_res_orangutan.393790.jpg.393797Reposted Original dato: søndag d. 20.jan.13 12.43 (33 dage siden)

Jeg har de seneste måneder brugt en del tid til at fundere over hvad der trigger den der ensomhedsfølelse, der er så intens at jeg nærmest kunne æde en mand med hud og hår. Jeg har fundet et mønster, og jeg sidder nu og griner en smule, for … .jeg kan ikke gøre noget ved det. Jeg kan bare konstatere at jeg efter jeg har fået børn har en cycklus der er meget udpræget og nærmest dyreagtig.

Nogle gange sidder jeg og undrer mig over hvordan ensomheden bare skyller ind over mig, som en flodbølge. Jeg kan ikke styre den, jeg kan bare se på og lade mig oversvømme. I dens kølvand følger behovet, den dyriske trang til at være i nærkontakt med en mand. Jeg kan nærmest smage den og jeg er som en furie i omkring 3-4 dage. Jeg er meget præget af mine følelser, næsten på grådens rand – og selvom jeg ind imellem tænker “Ok, så lad mig da æde et kilo Ben&Jerrys!” ved jeg godt at det ikke hjælper på det, faktisk vil det bare gør det værre.

Så, jeg må sidde den ud. Bare vente på at det går over. Ikke tænke på sex og intimitet – faktisk bare sidde der og vente.

Nogle vil måske sige “Jamen, så få dig da en gummi-ven!” .. uhmm, klart … det ku sikkert hjælpe på den overskydende energi, der til tider kan suse rundt i systemet – men altså, den kan hverken kysse, kramme eller være der på den måde som jeg har behov for – og for pokker da, jeg har stadig ikke hørt at en kvinde skulle blive tilfredsstillet af den slags lige omkring ægløsningstidspunktet ;)

Men altså, krop og sind arbejder sammen – og ægløsning og hormoner er noget fanden har skabt, når jeg som single kvinde forsøger at leve en nogenlunde stabil og ikke alt for emotionel tilværelse.

For helt ærligt har jeg ikke brug for at sidde i min sofa og tude over den der udefinerede ‘ham’ der ikke er der… bah! Alligevel synes jeg det er nærmest komisk, at min krop kan være sådan en lille forrædder bare 4 dage i måneden.

Det er ikke alt jeg kan styre ;)

Miike Snow – Animal
http://youtube.com/watch?v=mVWeqAPQUXc