Get your Head out of my Ass!

Rush-Limbaugh-xray19/August 2013: “Træk dit hoved ud af min Røv!!” tænkte jeg. “Bare et øjeblik. Kom nu – det bliver lidt ensomt hvis du hele tiden forsøger at leve mit liv og kontrollere hvad der foregår i mig.”
Se det kunne godt ha’ været mig der havde sagt det med et smil på læben – men jeg nøjes med at tænke det. Faktisk med et lille grin.
I går aftes sad jeg i min sofa derhjemme, alene med en plade Rittersport. Funderede l…idt over hvad det egentligt er jeg har forsøgt at sige med mine indlæg de sidste par dage.
Konklusionen for mig er, at jeg skal blive endnu bedre til at lade dig være dig – og mig mig.
Ser du, hvis jeg konstant roder rundt i dit hoved, for at holde styr på dig – hvem pokker er der så til at holde styr på mig?  Ingen!
Oversat til, hvis jeg hele tiden forsøger at dække dine behov, og forventer at du dækker mine – så ender mindst en af os med at blive skuffet.
Fordi vi IKKE kan læse tanker. Vi kan ikke altid regne ud hvad den anden har brug for. Og måske er det yderligere besværliggjort af, at jeg til tider heller ikke har helt styr på hvad JEG har brug for. Hvordan pokker kan jeg så forvente at DU har det?
Nej vel?! Det er bare ikke rimeligt. Jeg kan selv se det. 10-øren er faldet. BUM!
ARGH! Det pokkers ansvar for mig selv. SPEAK UP! Spyt ud eller skid bogstaver, Tiina!
…. og alle de gange jeg har sagt det til kæresten, søsteren, andre .. at de skal være mere tydelige i hvad de har brug for og ønsker, så er det lettere for mig at gøre noget der betyder noget for dem, i stedet for hvad jeg tror de har brug for.
Lille spejl på væggen der .. ja tak, jeg har fattet det nu. Walk the Talk og andre fortærskede 1-liners. Det er jo rigtigt nok. Hvis jeg vil ændre noget, må jeg først ændre den adfærd hos mig selv.
JEG vil være mere tydelig. JEG vil give udtryk for hvad jeg vil, har lyst til og brug for. JA! Så kan det være, at dem udenom langsomt og sikkert faktisk lærer noget af mig …
Ha’ en fantastisk dag derude :)
/Tiina