Get out of here!

Tears26. april 2013. Jeg er træt af det … træt af reklamer for datingsites, træt af reklamer for datingprogrammer af den ene eller anden art, træt af reklamer hvor smukke singler ryster deres røv og patter helt op i linsen.. og træt af reklamer for sko.. bare træt.

Jeg har det som om det er overalt - MÅ JEG SÅ VÆRE FRI!? 

Jeg sidder i min sofa og tuder, mens lillepigen sover ved siden af mig. Tuder over, at jeg åbenbart sender signaler, der kun tiltrækker mænd der vil knalde.. “Du er super sød og intelligent og tiltrækkende – vi kan godt have sex, men vi skal ikke være kærester!” 

FUCK AF! .. ok, point for ærlighed, det er da altid noget.

Sidder her igen, og er faldet ned i det der sorte hul fuld af analyse og tankevirksomhed – og stemmer, der fortæller mig at jeg nok er fin nok at knalde – men .. jeg har jo børn hele tiden, så hvem vil gide mig? …. Samtidigt med jeg kan tænke “ Og dem der vil, dem vil jeg nok ikke ….. fordi .. jeg ikke vil en mand der har børn konstant?!” … argh! 

Nå, inden du fristes til at skrive noget i stil med “Det skal nok gå, du skal nok finde en kæreste” .. så vil jeg bare sige DON’T … orker ikke at høre det lige nu, ved godt at det nok er sandt. Sandsynligheden foreligger.. gider bare ikke høre det.

Jeg burde være glad. Jeg har pr. 1. maj fået et job. Projektledelse. Super. .. men, lige nu, er følelserne bare lunkne og ekstasen udeblevet.

.. jeg er bare en gammel sur på tværs krampe .. jeg må hellere spise min is 

http://youtube.com/watch?v=Uc44Ek6X4_k